Vragen?

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u mij een mailtje sturen met uw vraag: info@huureenvoetbalscheids.nl

U kunt uw aanvraag voor een scheidsrechter indienen via het aanvraagformulier op de website.

Na ontvangst van het aanvraagformulier krijgt u automatisch een bevestigingsmail en daarna spoedig bericht of ik uw aanvraag kan invullen of niet.

Als uw aanvraag kan worden ingevuld, krijgt u de betalingslink via WhatsApp.

 


Dat is zeker mogelijk als ik daar ruimte voor heb.

Voorwaarde is dat het om twee aaneengesloten (maximaal 30 minuten tijd tussen de wedstrijden) wedstrijden gaat. U kunt dit dan het beste aangeven op het aanvraagformulier in het gedeelte ‘opmerkingen’ of een e-mail sturen naar info@huureenvoetbalscheids.nl.


Ja, maar in beginsel spreek ik dan met de aanvrager af om eerst een paar wedstrijden te fluiten om te kijken of er een wederzijdse klik is om een heel seizoen met elkaar door te gaan. 

 


Een afgelasting van uw wedstrijd (bijvoorbeeld door onbespeelbaar veld of een buitengewone gebeurtenis, zoals overlijden van betrokkenen, e.d.) dient u binnen 24 uur via e-mail of telefonisch aan mij door te geven of binnen een termijn die redelijk valt te noemen gezien de reden van afbericht.

Een wijziging van een tijdstip van een wedstrijd (bijvoorbeeld verplaatsing van 13.00 uur naar 15.00 uur) dient tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de wedstrijd via e-mail of telefonisch aan mij te worden doorgegeven. Er zal dan door mij worden bekeken of op het nieuwe tijdstip kan worden gefloten. 


Nee, die mogelijkheid bied ik niet.


Nee, ik fluit alleen veldvoetbalwedstrijden.Vragen