Reservebank

Wilt u uw kansen vergroten om mij als scheidsrechter in te huren?

Schrijft u zich dan gratis en vrijblijvend in voor de “Reservebank”, een reservelijst van elftallen waarvan aanvragen niet direct ingevuld kunnen worden. U maakt hiermee een grotere kans om mij als scheidsrechter in te huren!

Als zelfstandig scheidsrechter run ik mijn bedrijf alleen en krijg ik doorgaans meer aanvragen dan ik kan invullen.

Regelmatig wijzigt mijn weekendprogramma echter door afberichten, afgelastingen e.d. waardoor er soms gaten in mijn planning ontstaan die op korte termijn niet opgevuld kunnen worden.

Door met een “Reservebank” te werken kan ik een vervangende wedstrijd vinden en zodoende kan dit voor beide partijen een win-win situatie opleveren.

Hoe werkt het?    

 

  • U schrijft zich als elftal in via het onderstaande reservebankformulier.
  • Ik zet het ingeschreven elftal op de “Reservebank” en houd daarvan het programma gedurende het gehele seizoen (of zolang dit gewenst is) in de gaten via Voetbal.nl en laat u tijdig via e-mail of WhatsApp weten als ik toch in de gelegenheid ben om uw wedstrijd te fluiten.
  • Als u mij inderdaad nodig heeft, dient u binnen 2 uur een reactie te geven.
  • Reageert u niet binnen die 2 uur dan ga ik er vanuit dat u geen scheidsrechter meer nodig heeft en zal ik een andere club benaderen.

De inschrijving als klant kost u niets, u betaalt uiteraard wel de vergoeding voor het inhuren van een scheidsrechter zoals aangegeven in de tarievenlijst.

Reservebankformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht