Privacyverklaring

Huureenvoetbalscheids.nl gaat zorgvuldig met gegevens van bezoekers en klanten om. Hieronder vindt u onze Privacyverklaring.

 

Privacyverklaring

Huureenvoetbalscheids.nl, gevestigd aan Esdoornstraat 20, 1561 VD Krommenie (KvK 63925141, BTW NL189033149B01 ) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring. André Vollenga is de verantwoordelijke Functionaris Gegevensbescherming van dit bedrijf.

Contactgegevens:

Web: https://huureenvoetbalscheids.nl
E-mail: info@huureenvoetbalscheids.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Huureenvoetbalscheids.nl verwerkt persoonsgegevens. Indien u gebruik maakt van de website (bijvoorbeeld via het invullen van een aanvraagformulier) verstrekt u ons een aantal persoonsgegevens, die noodzakelijk zijn voor een correcte bedrijfsadministratie. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
– naam vereniging
– voor- en achternaam contactpersoon;
– factuuradres;
– adresgegevens vereniging;
– telefoonnummer;
– e-mailadres;
– wedstrijdgegevens.

Waarom vragen wij persoonsgegevens?

Huureenvoetbalscheids.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– afhandelen van facturen en betalingen;
– leveren van producten en diensten;
– het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bewaartermijn

Bedrijven dienen hun administratie 7 jaar lang te bewaren. Dat doen wij. Na 7 jaar verwijderen wij uw persoonsgegevens.

Delen van gegevens

Huureenvoetbalscheids.nl verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening, om advertenties te tonen en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Uw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:

– Mijnwebsitehosting, als provider van de website;
– Clicky Web Analytics, voor een analyse van ons webverkeer;
– Mollie en Tikkie, voor het afhandelen van betalingen;
– Knab en Rabobank, voor het afhandelen van betalingen;

Cookies en websitegebruik

Huureenvoetbalscheids.nl gebruikt cookies om ons webverkeer te analyseren, om de website goed te laten functioneren en om advertenties weer te geven, Middels cookies delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Dat verloopt via Clicky Web Analytics.
Een cookie is een klein tekstbestand, dat bij een bezoek aan de website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt uw internetbrowser zó instellen, dat deze geen cookies meer opslaat.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en in bepaalde gevallen te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@huureenvoetbalscheids.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage inderdaad door de betreffende persoon wordt gedaan, wordt u gevraagd om een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij wordt u geadviseerd om in de kopie uw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone; de strook met nummers onderaan het paspoort) en uw Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Huureenvoetbalscheids.nl zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Huureenvoetbalscheids.nl neemt de bescherming van persoonsgegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik van uw gegevens, neem dan contact op via info@huureenvoetbalscheids.nl. Met klachten kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.