Vragen?

Heeft u vragen?                                                       

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u mij een mailtje sturen met uw vraag: info@huureenvoetbalscheids.nl

Nee, ik fluit alleen veldvoetbalwedstrijden.


Als u mij voor 2 wedstrijden op dezelfde dag wilt reserveren, zal ik een korting geven op de totaalprijs. Voorwaarde is wel dat tussen beide wedstrijden een redelijke tijd zit, zodat de wachttijd voor mij niet al te lang is. Voor meer informatie kunt u mij een e-mail sturen.


Nee, dat is niet mogelijk. Om iedere vereniging een eerlijke kans te geven en voor mezelf voldoende afwisseling te houden, kan slechts per speelronde een aanvraag worden gedaan.

Wel is het mogelijk dat ik een elftal meerdere keren per seizoen fluit, maar een heel seizoen is niet vooraf te reserveren.  


U kunt uw aanvraag voor een scheidsrechter indienen via het aanvraagformulier op de website.

Na ontvangst van uw aanvraagformulier krijgt u automatisch een bevestigingsmail en daarna spoedig bericht of ik uw aanvraag kan invullen.

Als ik uw aanvraag kan invullen, krijgt u van mij een factuur (als u daar in uw aanvraag om hebt verzocht) en de betalingsinstructies gemaild.

Ook als ik uw aanvraag niet kan invullen, ontvangt u daarvan zo spoedig mogelijk bericht van mij.

 


Nee, die mogelijkheid bied ik niet.


Ja, dat kan, maar bij voorkeur voor twee aaneengesloten wedstrijden. U kunt dit dan het beste aangeven op het aanvraagformulier in het gedeelte ‘opmerkingen’ of een e-mail sturen naar info@huureenvoetbalscheids.nl.


Een afgelasting van uw wedstrijd (bijvoorbeeld door onbespeelbaar veld of een buitengewone gebeurtenis, zoals overlijden van betrokkenen, e.d.) dient u binnen 24 uur via e-mail of telefonisch aan mij door te geven of binnen een termijn die redelijk valt te noemen gezien de reden van afbericht.

Een wijziging van een tijdstip van een wedstrijd (bijvoorbeeld verplaatsing van 13.00 uur naar 15.00 uur) dient tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de wedstrijd via e-mail of telefonisch aan mij te worden doorgegeven. Er zal dan door mij worden bekeken of op het nieuwe tijdstip kan worden gefloten.